αποποίηση ευθύνης

Επισκεπτόμενοι το παρόν ιστολόγιο, συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με όλα τα παρακάτω:

1)- Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου ανήκει στον δημιουργό και κάτοχο Μιχάλη Βροντάκη και προστατεύεται από διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Μπορείτε ελεύθερα να αντιγράψετε στον υπολογιστή σας τμήματα του περιεχομένου μόνο για προσωπική σας χρήση και αυστηρά για μη κερδοσκοπικούς λόγους. Δεν επιτρέπεται η τροποποίηση ή παράφραση ή διασκευή (ολική, μερική ή περιληπτική) της απόδοσης του περιεχομένου, με οιονδήποτε τρόπο ή μορφή, βάσει των όρων που αναρτώνται. 

2)- Ως δημιουργός και κάτοχος του παρόντος ιστολογίου κάνω προγνώσεις, όχι προβλέψεις. Ο λόγος είναι ο εξής: μόνο τα μέντιουμ (διάμεσα) είναι σε θέση να κάνουν πρόβλεψη. Γιατί τα μέντιουμ υπάγονται στον τομέα της παραψυχολογίας. Και εδώ βρίσκεται η ειδοποιός διαφορά: η αστρολογία κατατάσσεται στον τομέα της μεταφυσικής. Παρόλο που η μεταφυσική και η παραψυχολογία είχαν κοινή αφετηρία στο μακρινό παρελθόν και υβριδική σχέση κατά τους περασμένους αιώνες, πρέπει να καταστεί σαφές ότι στην εποχή μας, η σύγχρονη αστρολογία δεν συνδέεται με τον μεντιουμισμό.

3)-  Ως δημιουργός και κάτοχος του παρόντος ιστολογίου, μέσα από την μελέτη ωροσκοπίων, περιγράφω ένα φάσμα αστρολογικών τάσεων που εμφανίζονται για την πιθανή εκδήλωση μελλοντικών γεγονότων, τα οποία ενδέχεται να συμβούν σε ορισμένες χρονικές περιόδους. 

4)- Ως δημιουργός και κάτοχος του παρόντος ιστολογίου εκφράζω αποκλειστικά  δικές μου απόψεις, χωρίς να είμαι σε θέση να προβώ σε εγγυήσεις ή διαβεβαιώσεις όσον αφορά την εγκυρότητα, την επικαιρότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχω. Επίσης δεν προτρέπω τους αναγνώστες σε δημιουργία εντυπώσεων ή σε προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης, όσον αφορά τις προγνώσεις που δημοσιεύω επί μελλοντικών θεμάτων. 

5)- Ως δημιουργός και κάτοχος που διατηρώ το παρόν ιστολόγιο από το 2009 μέχρι σήμερα, το χρησιμοποιώ για την ενημέρωσή σας, και μόνο. Γιατί παρέχω γνώσεις χωρίς να πουλάω υπηρεσίες στο κοινό. Και ουδέποτε είχα, ούτε προσδοκώ σε οικονομικές απολαβές από την αστρολογία και γενικότερα από την μεταφυσική. Επίσης δεν στοχεύω στο παραμικρό οικονομικό όφελος ουδεμίας διαφημιστικής καμπάνιας με τυχόν εμπορικές επιχειρήσεις ή συνεργαζόμενες εταιρείες ή αυτοαπασχολούμενα άτομα που ενδεχομένως να ήθελαν να προβληθούν μέσα από το παρόν ιστολόγιο, ή και να προβάλλουν το έργο του, με σκοπό το κέρδος. 

6)- Ως δημιουργός και κάτοχος καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε το περιεχόμενο αυτού του ιστολογίου να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και προτείνω το εν λόγω περιεχόμενο κυρίως για ενηλίκους (άνω των 18 ετών), και γενικώς για συνειδητοποιημένους  ανθρώπους. 

Σας ευχαριστώ,
Μιχάλης Βροντάκης
Ερευνητής αστρολογίας, συγγραφέας και ποιητήςΠατήστε ΕΔΩ για επιστροφή στην κεντρική σελίδα